over VIB Events

VIB Events is all about entertainment &  workshops ! VIB Events is een agency die gespecialiseerd is vertegenwoordigen van Unieke Artiesten, de Leukste workshops, Originele Bedrijfsoplossingen  en Event Planning op de meeste originele wijze.

VIB Events biedt een combinatie aan van verschillende specialisaties en ervaringen tot een aantal unieke producten. Deze worden dan ook aangeboden over de hele wereld.

VIB Events is gespecialiseerd om uw event klein of groot, met vreugde of verdriet, kinderen of volwassen, bedrijf of particulier, serieus of juist met een knipoog  op originele wijze tot uiting te brengen en deze tot in de details uit te werken en uit te voeren zodat het een onvergetelijk moment wordt.

Wij streven ernaar om naar uw wensen te luisteren, mee te denken en dan een offerte te maken geheel afgestemd op uw wensen.VIB Events verzorgt verschillende workshops/en optredens van professioneel opgeleide docenten en artiesten. Een greep uit ons assortiment zijn entertainers, muziekworkshops, dansworkshops, dansers & danseressen, bedrijfsoplossingen, Workshops voor zelfontwikkeling, unieke Event planning kortom mail gerust voor meer informatie.

IMG_9628