I loveee Music!

Ik heb weer een ontzettend leuke week gehad, Zondag was ik op een Platenbeurs Georganiseerd door mijn grote Broer Franklin “the Vinyl Countdown”. Trots ben ik op hem, zijn hele leven verzameld hij al alle platen die hij kon vinden van iedereen en nu heeft hij al een leuke connectie kunnen maken met allemaal muziek liefhebbers en niks is leuker dan mensen bezig te zien met hun Passie!

Mensen snappen ook nooit dat wij zo kunnen losgaan op Nederlandse Muziek want we zijn half Surinaamse half Nederlands. Nou zal ik even uitleggen Onze Vader” Dicky Pappoa” noemde ze hem was een echte Horeca Man, Top Barkeeper en Stoere Portier, en jaa zijn Held was uiteraard Andre Hazes dus dat werd bij ons echt grijs gedraaid thuis en in de auto.

Dus tjaa wij kennen bijna alle nederlandse smartlappers en kunnen het woordelijk meelallen en worden  er Blij, Vrolijk maar ook soms Emotioneel van  precies zoals het hoort!!

Muziek hoort bij ons op allerlei manieren, en het blijft gelukkig altijd als een mooie rode draad door mijn leven lopen, Of het nou om Dans gaat of om Entertainment. Het hoort er gewoon bij en het brengt altijd ontzettend veel plezier.

Dus deze week weer volop bezig geweest met Leuk Entertainment voor mijn bedrijf Vib Events en heb een Superleuke Amsterdam Typetje Rietje Amsterdam   (klik en je ziet het filmpje)

We hebben gerold van het lachen, wat een gezelligheid weer, Dankjewel Claudia, en heb je een leuk feestje dan stuur ik haar wel ff langs kunnen jullie ook ff dubbel liggen van het lachen………. Tot volgende week, Liefs Gi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *