Na 3 jaar buitenland en weer terug in nederland!

Op een gegeven moment is dat het ook niet meer” Vrijgezellig ” zijn, dus heb ik een poging gedaan mij te settelen. Ik beloofde mezelf dit gaat het helemaal worden, en ook al niet dan toch! Want heb er gewoon geen zin meer in, en in iedere relatie is wel wat. Dus we accepteren gewoon deze lieve man en klaar!

Na 7 jaar moet ik toch weer terug komen op mijn besluit want als je beiden niet Happy bent, dan moet je er vooral niet mee doorgaan. Dat gaat namelijk tegen al mijn principes in, Tjaa want dan had ik al 100 keer kunnen settelen dus dat gaan we toch echt niet doen!!!!

Maar goed na 7 jaar is er van alles veranderd pfff waar ga je beginnen?  Had al veel klantjes tijdens het knippen, advies gegeven jaa Datingsites helemaal leuk gewoon doen hahaha. Zelf nooit gedaan, maar nu maar eens proberen… Ik was benieuwd…. Profiel gemaakt op Tinder natuurlijk niet onder mijn eigen naam want stel je voor dat iemand je ziet, het was bijna spannend, alsof ik iets heel Stouts deed. Slaat natuurlijk nergens op, maar zo voelde het wel. En jaa bingo “Hi Gigi, hoe gaat het? en wat zoek jij hier op Tinder? Tjaaa dat is nou een goede vraag, wat zoek ik?? Heb je even…. Nou ik wil iemand die leuk is en met mij leuke dingen doet, zoals weekendjes weg, uit eten, dansen je kent het wel. Okay leuk …was het antwoord. Wanneer gaan we uit eten? Nou ja zei ik, deze week sta ik op een beurs en volgende week ook e.a. staan dus misschien daarna?? Lieverd, jij heb helemaal geen tijd om verzorgd te worden was het antwoord. Tjaa deze wijze man had helemaal gelijk! Nou daar moest ik maar eens verandering in gaan brengen, volgende leuke flitsende match proberen ook uit Amsterdam. Hij zei heb je al gegeten Gigi? Nou nee, nog niet! Kom je bij mij Pizza eten en Netflix kijken? Ik dacht waarom zou ik bij jou nou pizza willen eten en Netflix willen kijken ?? Ken je helemaal niet!!!

Vreemd verhaal dus ik zei nee, heb al andere plannen en hij vertelde dat hij een serie keek Black Mirror. Later die avond komt mijn broertje langs en heeft het over dezelfde serie op Netflix dus ik zeg enthousiast ooh daar had mijn tinder Match het net ook over, en vroeg of ik dat kwam kijken met pizza erbij. Hij begon te lachen en stopte niet meer met lachen…….. Hij zei meen je dat nou Zus, weet je niet wat dat is NETFLIX en Chillen ??? Ik nog steeds stomverbaasd, hij zegt google het maar Zus jeetje is het een nieuwe Term voor BOOTYCALL weetikveel wordt echt oud hahahaha…. Heel boos even een berichtje gestuurd naar de flitsende Tinder Match, als je Zin heb in “Sex” dan moet je dat gewoon zeggen en niet zo gluiperig over Netflix en pizza praten!!!! Hij zogenaamd heel verbaasd waar heb je het over?? Net was je nog zoo lief, heeft iemand soms jouw telefoon gestolen want volgens mij ben jij niet meer die leuke GIGi van net. Neee gluiperd ben zeker niet meer lief. pffffff genoeg voor vandaag……tot volgende week!

xxx

Liefs Gi

3 gedachten over “Na 3 jaar buitenland en weer terug in nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *