Mindfulness Workshops

Ontdek jouw eigen sleutels naar pure Vrijheid om jezelf te kunnen zijn.

Met deze prachtige Mindfulness Workshops ga jij op Innerlijke reis naar jezelf en beleef je connectie met jouw Basis, familie . Je komt door prachtige ritmische muziek en een begeleidende meditatie weer in contact met jezelf.  Je wordt herboren en wat maak je mee?

De Inzichten zijn voor een ieder anders ,iedereen heeft zijn eigen Beleving. Door deze Mindfulness Workshop Rebirth word de Base Chakra geactiveerd en het therapeutische aspect zit in de beleving .Met Chakradance™ with Gina Petula worden de chakra’s (levensbronnen) geopend die symbolisch staan voor alles wat er is gebeurd in jouw leven. 

Ervaar het, en maak een brug tussen jouw innerlijke wereld en jouw uiterlijke wereld.

Voorgaande van de MindfulnessWorkshops kan er een afspraak worden gemaakt voor een Intro Class zodat jij zelf kan ervaren welke Chakras uit Balans zijn. 

Als een Chakra uit balans is dan merk je dat door bepaalde signalen zoals dat je de muziek niet voelt, en je voelt je afgeleid je begint te denken wat je allemaal nog moet doen. En je staat bijna stil.

Ervaar het zelf en kom weer in Contact met jouw Ware IK.

Mindfulness Workshops

“Rebirth”, “Goddess”,”Power”,”Love”,”Speak up” Memories”,”The Light”

worden gegeven door Gina Petula locatie  Studio Zena in Amsterdam of Daandasana Yoga in Zandvoort.

                           Boek nu de workshop  of mail voor meer informatie. info@vib-events.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *