Tijd is dat nou echt mijn Issue??

Ik heb echt een hekel aan de tijd en draag dan ook al jaren geen horloge meer en daarnaast vind ik een lange termijn planning ook erg vervelend! Helaas moet ik er gewoon mee dealen in deze maatschappij, en dat heb ik ondertussen wel een plekje kunnen geven. Maar dan nog  kom ik soms hele lieve mensen tegen in mijn leven die mij ook erg dierbaar zijn, die dan alles willen plannen liefst 2 jaar vooruit want dat vinden ze fijn!! Dus ik ben in de zomer op de Parade in Amsterdam en ze zegt zullen we samen keertje naar een festival gaan “Mysteryland”? Ik zei nou best leuk, kunnen we wel ff kijken maar is dat niet net geweest dan?? Jaaaa zei ze voor volgend jaar!!! Pffff, por favor meen je nou echt!!! We hebben het van elkaar nu geaccepteerd dat we daarin totaal verschillend zijn en dat gaat prima, we kunnen er gelukkig heel hard om lachen! Als ze nu zegt kom je mee? Vraag ik in welk jaar is dat? Hahahahaaha en dan zeg ik wie weet waar ik dan ben in de wereld!

Zo had ik ook een Schrijvers Workshop georganiseerd, helemaal mijn ding natuurlijk. Dus een schrijfster geregeld en een aantal geïnteresseerden, en yess laten we beginnen. De eerste opdracht kwam na wat uitleg 3 minuten schrijven en je mag beginnen met “Ik kan mij herinneren dat” ” Ik kan mij voorstellen dat “ dus ik ff nadenken wat mijn onderwerp zou gaan worden.

Begon Mevrouw de schrijfster jaa niet nadenken meteen beginnen!! Grrrr, helemaal pissig volgens mij was ze vergeten wie het had georganiseerd, Ik dus! Dus mijn leuke gezellige stukje werd een stuk minder gezellig hahaha.

Even een indrukje” Terwijl ik heel graag een leuk en gezellig stukje wilde schrijven wordt het nu een heel gefrustreerd stukje en alleen omdat het moet en omdat er een tijd aan vast zit! Waarom willen mensen alles maar moeten, en dan helemaal in een bepaalde tijd. Ik heb dan ook een gruwelijke hekel aan mensen die te vroeg komen of te laat, kom gewoon op tijd! Ik fantaseer dan ook als ik oud ben dat ik met een grote zonnehoed op ga schilderen en er geen tijd bestaat. Ik word dan wakker van de zon die in mijn gezicht schijnt en ga pas slapen als ik moe ben. Ik hoef dan niks meer en alles mag. Want de tijd bestaat gewoon niet. Helaas is het daarom geen leuk en gezellig stukje geworden.

Zo dat was eruit, stomme mevrouw de schrijfster.Alleen was de volgende opdracht dat iedereen even zijn verhaaltje moest voorlezen…… hahahaha Dat was wat minder, ze vertelde er ook nog bij Ben erg benieuwd want sommige waren niet zo blij! Terwijl iedereen een mooi verhaaltje vertelde moest ik mijn gefrustreerde verhaal over de TIJD doen. Ze vond het erg goed want mijn frustraties kwamen wel erg over hahahahaha. Dus lieverds geen lange termijn afspraken met moi… Tot volgende week! liefs Gi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *