Special Moments

Er zijn altijd persoonlijke gebeurtenissen in een leven die je niet wil vergeten, en vooral omdat het zo persoonlijk is dat het de perfecte dag moet zijn, die tot in de detail is uitgewerkt. Of het nu gaat over een blije gebeurtenis zoals een huwelijk of geboortefeest, of juist een heel verdrietig moment zoals een afscheid van een dierbare of een begrafenis.

Wat voorop staat is dat de emoties de overhand nemen maar er vaak hele duidelijke wensen zijn, gelukkig zijn er voor blije gebeurtenissen  een hele lange voorbereiding maar toch worden er vaak nog leuke details over het hoofd gezien. Voor een trieste gebeurtenis zoals een  begrafenis is er een minder langere tijd van voorbereiding, al worden de meeste diepste wensen wel vastgelegd bij een goede begrafenis polis. Toch zijn er ook hierbij een aantal mooie details die door alle emoties over het hoofd worden gezien.

VIB Events denkt graag met uw mee en kan bijvoorbeeld voor uw een persoonlijke speech laten maken en deze kan dan ook door een profesionele spreker worden voorgedragen.(Man of Vrouw) tevens kan er een mooie lied worden gezongen door een Zanger of Zangeres. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *