Special Moments

Er zijn altijd persoonlijke gebeurtenissen in een leven die je niet wil vergeten, en vooral omdat het zo persoonlijk is dat het de perfecte dag moet zijn, die tot in de detail is uitgewerkt. Of het nu gaat over een blije gebeurtenis zoals een huwelijk of geboortefeest, of juist een heel verdrietig moment zoals een afscheid van een dierbare of een begrafenis.

Wat voorop staat is dat de emoties de overhand nemen maar er vaak hele duidelijke wensen zijn, gelukkig zijn er voor blije gebeurtenissen  een hele lange voorbereiding maar toch worden er vaak nog leuke details over het hoofd gezien. Voor een trieste gebeurtenis zoals een  begrafenis is er een minder langere tijd van voorbereiding, al worden de meeste diepste wensen wel vastgelegd bij een goede begrafenis polis. Toch zijn er ook hierbij een aantal mooie details die door alle emoties over het hoofd worden gezien.

Author: vib events

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *