Curaçao Bazaar Market

Curaçao Bazaar Market is een concept van VIB Events. Curaçao Bazaar Market  is een markt die reist van en naar diverse locaties een geweldig concept dat we begonnen zijn op Curaçao.

Curaçao Bazaar Market is een leuke verzameling van verschillende orginele produkten  van en geïnspireerd door het prachtige eiland Curaçao.

Curaçao Bazaar Market heeft in April de koningsdag in Pietermaai District georganiseerd,in december een grote kerstmarkt en een maandelijks terugkerende bazaar market met live muziek en een elke maand een liefdadigheidsorganisatie.

Daarnaast organiseerde we in opdracht van Kokomo Beach Club Woodstock bazaar market tijdens het Woodstock festival en speciale toeristen markten bij diverse hotels en muziek evenementen. Kijk op onze fb pagina Curaçao Bazaar Market voor meer foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *